top of page
  • Фото автораМаріанна Голубенко

Ресторан-сад у Сіднеї збирає черги відвідувачів

Обновлено: 6 июл. 2022 г.


Настав час розповісти вам про найзеленіший ресторан у світі. Йтиметься про вже знаменитого ресторанчика в промисловому районі Сіднея, який зветься «THE GROUNDS OF ALEXANDRIA».

"THE GROUNDS OF ALEXANDRIA" - це більше, ніж просто ресторан! Цей заклад оточений чудовим мальовничим вінтажним садом, де ви також можете провести час. Крім саду, ресторан також включає міні-ферму, власного флориста, а також пекарню та кондитерську. Відомо, що інгредієнти у меню надходять із власного органічного саду ресторану.

Неможливо не закохатись у фірмовий стиль The Grounds – кожна деталь інтер'єру зроблена з нескінченним креативом, а кожен куточок прикрашають різноманітні сорти рослин. Тільки подивіться, як вони застосовують у декорі інтер'єру старі предмети. Наприклад, банки з-під соди та гороху у них служать горщиками для рослин. Буквально вся площа ресторану, включаючи стіни та дахи засаджена різними рослинами, серед яких багаторічні чагарники, кучеряві ліани, сукуленти та інші.

Незалежно від того, прийдете ви обідати у будній чи вихідний, будьте готові потрапити у чергу. Так Так саме так! За обідом у The Grounds відвідувачі стоять у черзі. Але судячи з відгуків, це того варте!

Пропоную вам помандрує в дивовижний візуальний тур цього ресторану.

Источник фото: https://www.pinterest.com


352 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page